15.januar 2002.- Eldon će izlagati na sajmu zanatstva i male privrede - IHM u Minhenu, marta 2002.

Angažovanjem Privredne komore Jugoslavije i direkcije Minhenskog sajma, po prvi put jugoslovenska privreda biće predstavljena na zajedničkom izložbenom prostoru, što svakako u mnogo čemu olakšava pojavljivanje naših firmi.

Vlasnik Eldon-a, gospodin Veljko Tatalović, doneo je odluku o učešću na ovom 54. Medjunarodnom stručnom sajmu zanatstva i male privrede - IHM, koji se održava u Minhenu od 14. do 20. marta 2002. godine.

Eldon će nastupati u okviru zajedničkog YU izložbenog prostora, i ovom prilikom predstaviće svoj kompletan proizvodni program, sa naročitim naglaskom na proizvodima koji su već našli svoje mesto na inostranim tržištima, kao i na tržištu Nemačke.

O značaju ovog nastupa ne treba posebno govoriti ako imamo u vidu da se IHM održava na novom Minhenskom sajmu koji okuplja 26000 izlagača iz 90 zemalja sveta, a preko 2 miliona poslovnih ljudi iz 150 zemalja godišnje dodje na Minhenski sajam u stalnoj potrazi za novim poslovnim kontaktima.
Ako ovome dodamo i preko 50 godina tradicije IHM-a, onda pitanje pojavljivanja na ovakvom sajmu predstavlja svakako i pitanje imidža svake uspešne zanatske firme pa i Eldon-a.

 


Copyright ©Eldon d.o.o 2001 All rights reserved, Sva prava zadrzana